Un viatge en el temps

Des de 7 i TRIA i el marc de col·laboracions educatives que fem en el  nostre territori, hem encetat, juntament amb l’àrea d’educació del Consell Comarcal d’Osona,  la promoció del monestir romànic de Sant Pere de Casserres a la comarca d’Osona.

Sant Pere de Casserres és un dels monestirs més importants de l´arquitectura romànica catalana i l’eix vertebrador del projecte educatiu que comença aquí.

  Tal com diu la pròpia consellera delegada d’educació, Mercè Puntí, a la presentació del projecte a la plana web descobreixcasserres.cat:

 “Aquest monestir, l’únic de l’orde benedictí a la comarca d’Osona, situat a les Masies de Roda, conserva encara l’estructura original del segle XI, cosa que fa molt fàcil d’entendre com era la vida dels monjos que l’habitaren.

El web que us presentem amb el títol de Casserres, un viatge en el temps té una vocació bàsicament docent i està destinat a l’etapa primària i a la secundària, i fins i tot a batxillerat artístic, no deixant de banda els cicles formatius destinats a l’art. Aporta quaderns didàctics adequats a cadascuna d’aquestes dues etapes educatives. El monestir i tot el seu entorn es converteix en l’eix vertebrador del projecte que és totalment transversal. Això vol dir que es pot fer història, geografia, matemàtiques, plàstica, medi natural, medi social, àrees TIC i TAC, llengua catalana, educació musical, educació física… tot realitzant les activitats proposades als quaderns.”

Us convidem a fer una ullada a la plana web descobreixcasserres.cat i gaudir d’un viatge virtual pel monestir i descobrir els seus recursos didàctics.

Si heu de programar sortides d’un dia o colònies per l’entorn d’Osona, visiteu el monestir de Sant Pere de Casserres. El seu llegat, us farà gaudir d’un espai proper concebut per l’aprenentatge transversal i el coneixement pràctic.

 

 

 Et perdràs l’oportunitat de conèixer l´Edat Mitjana en el seu propi escenari?

No ho dubtis!!!

Per més informació, dies de visita i horaris, cliqueu aquí

 

 

 

 

 

 

 

 

 

C/ Carretera de Barcelona, 83
08740 Sant Andreu de la Barca
Baix Llobregat

Tel. 93 682 10 43
Correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Empresa certificada per a les activitats de:

  • Disseny i desenvolupament de projectes educatius i d’alimentació
  • Gestió i prestació de serveis de cuina i càtering
Scroll to top
Fem servir cookies per millorar la nostra plana WEB i la vostra experiència fent-la servir. Al navegar per ella, comprenem que accepteu l'ús que fem de les cookies. Més informació.