Desenvolupem projectes de cuines noves, de reformes i d’actualització de cuines existents en col·laboració amb estudis tècnics. Oferim també la possibilitat de fer inversions econòmiques per dur a terme projectes de cuines noves, reformes, ampliacions o actualitzacions.

Els nostres projectes tenen molt present que les cuines escolars han de ser: funcionals, pràctiques, han de complir amb la normativa vigent i han de respectar per l'arquitectura original. Des de 7 i TRIA realitzem assessorament i seguiment personalitzat per assegurar el compliment dels objectius i la posada en marxa.

Les inversions que realitzem en aquests projectes, serien amortitzades amb la gestió del servei durant un període concret.


C/ Carretera de Barcelona, 83
08740 Sant Andreu de la Barca
Baix Llobregat

Tel. 93 682 10 43
Correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Empresa certificada per a les activitats de:

  • Disseny i desenvolupament de projectes educatius i d’alimentació
  • Gestió i prestació de serveis de cuina i càtering
Scroll to top
Fem servir cookies per millorar la nostra plana WEB i la vostra experiència fent-la servir. Al navegar per ella, comprenem que accepteu l'ús que fem de les cookies. Més informació.