En el nostre departament de Recursos Humans disposem d'un equip que té per objectiu la selecció de personal, que cerca perfils professionals adequats per a la gestió educativa, gestió d'alimentació i d'estructura.

Tenim tres línies de perfils professionals:

  • Perfils per a la gestió educativa: per cobrir les nostres necessitats de llocs de treball de monitors/es, directors/es i coordinadors/es de lleure especialitzats en la jornada no lectiva escolar.
  • Perfils per a la gestió d'alimentació: per cobrir les necessitats de lloc de treball de cuiners/es, ajudants de cuina, auxiliars de cuina i auxiliars de neteja.
  • Perfils per al personal d'estructura: per cobrir les nostres necessitats en l'estructura, aquesta és la línia més complexa i àmplia ja que en l'estructura base de l'empresa tenim un ventall de perfils molt ampli.

Per cobrir les necessitats de llocs de treball de monitors/es i directors/es de lleure especialitzats en la jornada no lectiva i de coordinadors/es de centre escolar i de zona, disposem de la col·laboració amb diverses borses de treball i en els departaments de promoció econòmica de diversos ajuntaments.
C/ Carretera de Barcelona, 83
08740 Sant Andreu de la Barca
Baix Llobregat

Tel. 93 682 10 43
Correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Empresa certificada per a les activitats de:

  • Disseny i desenvolupament de projectes educatius i d’alimentació
  • Gestió i prestació de serveis de cuina i càtering
Scroll to top
Fem servir cookies per millorar la nostra plana WEB i la vostra experiència fent-la servir. Al navegar per ella, comprenem que accepteu l'ús que fem de les cookies. Més informació.