Durada: 10 hores. Formadora: ESCOLA EFA

Vols contribuir a la gestió del malbaratament alimentari per donar resposta ètica a l’àmbit de menjador escolar ?

En aquesta formació adquiriràs diferents estratègies pràctiques sobre la reducció del malbaratament alimentari. Aprendràs, entre altres, mètodes essencials per l’ajustament de racions i quantitats alimentàries saludables del menjador escolar.   

Objectius

  •  Adquirir estratègies pràctiques per reduir el malbaratament alimentari.

Continguts

  • Productes de proximitat i de temporada.
  • Bases d’alimentació saludable en quantitats (racions de consum en funció a l’edat).
  • Estratègies i consells per fer ajustaments de quantitats i reduir el malbaratament.
  • Sensibilització i exemples de bones pràctiques.

C/ Carrer del Riu Anoia, 42-54
08820 El Prat de Llobregat
  Tel. 93 682 10 43
Correu electrònic: 

Empresa certificada per a les activitats de:

  • Disseny i desenvolupament de projectes educatius i d’alimentació
  • Gestió i prestació de serveis de cuina i càtering
Scroll to top