Durada: 4 hores. Formadora: Sabina Arnau (7 i TRIA)

Data: dissabte 2 d'abril de 15 a 19h (Fundesplai, El Prat de Llobregat)

Cada cop més, seguint les recomanacions de l’OMS, es promou una alimentació amb menys presència de carn i més plats cuinats amb proteïna vegetal. Però, sabem bé com cuinar-la?

Si vols aprendre a cuinar delicioses receptes amb proteïna vegetal, no et perdis aquesta formació!

 Objectius

  •  Introduir-nos en el món de les proteïnes vegetals, aprendre a cuinar-les.

Continguts

  • Freqüències recomanades de consum de grups d’aliments.
  • Les proteïnes vegetals: funcions i beneficis.
  • Elaboració de receptes amb proteïna vegetal.

C/ Carrer del Riu Anoia, 42-54
08820 El Prat de Llobregat
  Tel. 93 682 10 43
Correu electrònic: 

Empresa certificada per a les activitats de:

  • Disseny i desenvolupament de projectes educatius i d’alimentació
  • Gestió i prestació de serveis de cuina i càtering
Scroll to top