Gestió Educativa

Per tal de donar resposta a les possibles al·lèrgies i/o intoleràncies que ens podem trobar en els nostres menjadors, hem elaborat un protocol d'actuació que ens permet, per un costat estudiar el cas concret i per altre atendre amb la màxima prevenció aquests casos, tot emmarcat dins el nostre projecte de cuina i alimentació.
Elaborem el Projecte Pedagògic del temps de migdia específic per a cada menjador escolar i un Pla de Treball personalitzat que lliurem al coordinador/a de cada centre. Aquests documents marquen les pautes d'intervenció educativa, fruit de l'anàlisi de la realitat social i de l'entorn de l'escola.

Llegeix més: Projecte pedagògic propi adaptat als centres

Els coordinadors/es pedagògics de zona fan d'enllaç entre el client i la Direcció de l’empresa i es responsabilitzen de garantir el bon funcionament de la nostra acció educativa als centres de la seva zona i de la coordinació amb els equips dels centres.

Llegeix més: Visites Periòdiques de Coordinació

Implementem la nostra acció educativa utilitzant projectes i recursos educatius. Aquestes eines són un suport per a la tasca educativa que els equips de treball realitzen a les escoles amb els infants i les famílies.

Llegeix més: Recursos pedagògics

Entenem l’estona de lleure dins del menjador escolar com un temps de diversió i, per tant, apostem per una dinamització lúdica dels espais. Per fer ho possible, facilitem als nostres equips tot un seguit de recursos educatius i lúdics, per poder desenvolupar la seva tasca. Aquests recursos poden ser dossiers de jocs dirigits, baguls d’activitats per a racons, jocs de taula, paracaigudes, cavallets de pintura etc.

Material lúdic menjadorTrimestralment elaborem informes, adreçats a les famílies, per tal d'avaluar l'evolució dels infants en el menjador escolar, l'adquisició d'hàbits tant a nivell higiènic, alimentari, d'actitud envers companys/es i monitors /es, com les activitats de lleure.Per millorar la comunicació entre la família i l’equip educatiu de 7 i TRIA incorporem aquest quadern que serveix com a eina per transmetre totes aquelles incidències i/o informacions que succeeixen durant el desenvolupament del servei de menjador escolar. Aquest quadren es fa servir als cursos de P3, facilitant així l'adaptació al menjador de l'infant i de les famílies.Elaborem una revista trimestral que lliurem a les famílies i publiquem en aquest web. Hi podem trobar articles sobre temes de pedagogia, educació, dietètica i salut, a més de tenir per mesos els menús de tot el trimestre i les propostes pels sopars.

Llegeix més: Revista

Disposem del segell de qualitat QAI10 (Qüestionari d’Avaluació Inicial), una certificació dissenyada pel Consell Comarcal del Maresme, que permet avaluar el nivell òptim del servei de Menjador Escolar, que es fa a la comarca.

Llegeix més: Segell de qualitat QAI10

C/ Carretera de Barcelona, 83
08740 Sant Andreu de la Barca
Baix Llobregat

Tel. 93 682 10 43
Correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Empresa certificada per a les activitats de:

  • Disseny i desenvolupament de projectes educatius i d’alimentació
  • Gestió i prestació de serveis de cuina i càtering
Scroll to top
Fem servir cookies per millorar la nostra plana WEB i la vostra experiència fent-la servir. Al navegar per ella, comprenem que accepteu l'ús que fem de les cookies. Més informació.