Gestió Recursos Humans

Oferim formació permanent gratuïta als nostres treballadors/es, organitzant cursos específics per la tasca que desenvolupen: monitors/es, cuiners/es. Aquests cursos, són la garantia, per a l’escola, que els nostres treballadors apliquen el projecte de 7 i TRIA, adaptat a cada centre, d’una manera fidel. Amb aquests cursos els hi proporcionem estratègies i coneixements que seran d’útil aplicació en la realització de la seva tasca. Consulta les formacions que realitzem.

Disposem de la certificació d'acompliment de la reserva de 2% a favor de treballadors/es discapacitats/des segons el RD 1451/1983 1451/1983 d'11 de maig.

Tenim un equip encarregat de cobrir diàriament les absències que es produeixen en cas de malaltia, exàmens, proves mèdiques, baixes de personal o d'altres causes anàlogues. La coordinació dels equips de treball facilita que aquestes suplències es puguin realitzar donant coherència i continuïtat al projecte.En el nostre departament de Recursos Humans disposem d'un equip que té per objectiu la selecció de personal, que cerca perfils professionals adequats per a la gestió educativa, gestió d'alimentació i d'estructura.

Llegeix més: Selecció de personal
Disposem d’un Servei propi de Prevenció de Riscos Laborals per garantir la seguretat i la salut dels treballadors/es en tots els aspectes relacionats amb el treball. Des d’aquest servei es vetlla perquè tot el personal de l’empresa desenvolupi la seva feina amb el màxim de seguretat, higiene i confort en el seu entorn laboral, per aquest motiu, periòdicament s’avaluen els possibles riscos dels centres de treball amb la finalitat de desenvolupar una acció permanent adoptant les mesures de prevenció que calguin.
Prevenció de Riscos LaboralsC/ Carretera de Barcelona, 83
08740 Sant Andreu de la Barca
Baix Llobregat

Tel. 93 682 10 43
Correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Empresa certificada per a les activitats de:

  • Disseny i desenvolupament de projectes educatius i d’alimentació
  • Gestió i prestació de serveis de cuina i càtering
Scroll to top
Fem servir cookies per millorar la nostra plana WEB i la vostra experiència fent-la servir. Al navegar per ella, comprenem que accepteu l'ús que fem de les cookies. Més informació.