Destaquem!!!

Amigues i amics,

Estem molt contents de presentar-vos  QuiTria, una proposta d'oci sorgida del treball conjunt i la unió d'esforços, energies i idees per part de la divisió d’alimentació de 7 i TRIA i de la Companyia de Joc Quiràlia.

Quitria es basa en la combinació de dos conceptes clau: el menjar i el joc. A partir d'allò que forma l'essència de les dues empreses, el servei de càtering en el cas de 7 i TRIA i la dinamització de muntatges lúdics en el cas de Quiràlia, hem volgut crear una nova proposta dirigida a particulars, grups d’amics, col·lectivitats i entitats i a tothom qui ho desitgi.

Però a hores d'ara, molts i moltes de vosaltres us preguntareu què em pot oferir QuiTria?

D'entrada, si sou una entitat, grup d'amigues i amics, col·lectivitat, etc. i voleu celebrar qualsevol tipus d'esdeveniment (festa temàtica, casament, trobada, festa major, diada esportiva, etc.) des de QuiTria us oferim el pack clàssic de menjar i joc. Aquest pack està format per un servei de càtering clàssic i popular (fideuada, arrossada, carns a la brasa, etc.) acompanyat per un espai de jocs gegants que farà  d'entreteniment tant per a petits com per a grans. Una oportunitat única de tenir el teu àpat i l'espectacle d'entreteniment sense haver-te de preocupar de res.

També, per a particulars oferim diverses propostes d'oci alternatiu idònies per a fer a casa vostra o en qualsevol lloc que desitgeu. Així doncs, per als més menuts us oferim l'Avui Jugo a Casa, una caixa plena de sorpreses (jocs, maquillatge, inflable, titelles, etc.) on trobareu tot allò necessari per celebrar la vostra festa d'aniversari. Si sou més grans, no us preocupeu, us oferim la Gin-Box, una caixa temàtica per tal que gaudiu en parella o en grup d'un excel·lent tast de gintònics.

Finalment, per als amants de les noves propostes d'oci, QuItria us ofereix tot un seguit d'activitats temàtiques totes elles tenint com a eix conductor la gastronomia i el joc.

Ara que ja sou coneixedors de QuiTria només cal que recordeu que si celebreu qualsevol tipus d'esdeveniment on necessiteu "menjar i joc" nosaltres tenim la solució. Així que no dubteu a demanar-nos més informació dels nostres serveis posant-vos en contacte amb nosaltres a:

7 i TRIA, SA                                                                   

C. Ctra. de Barcelona, 82                                         

08740 SANT ANDREU DE LA BARCA                    

Tel. 93 682 10 43                                                        

Mail. Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.                                                 

 

I recordeu, amigues i amics, Quitria ja és aquí i neix per créixer amb vosaltres.

 

 

Un viatge en el temps

Des de 7 i TRIA i el marc de col·laboracions educatives que fem en el  nostre territori, hem encetat, juntament amb l’àrea d’educació del Consell Comarcal d’Osona,  la promoció del monestir romànic de Sant Pere de Casserres a la comarca d’Osona.

Sant Pere de Casserres és un dels monestirs més importants de l´arquitectura romànica catalana i l’eix vertebrador del projecte educatiu que comença aquí.

  Tal com diu la pròpia consellera delegada d’educació, Mercè Puntí, a la presentació del projecte a la plana web descobreixcasserres.cat:

 “Aquest monestir, l’únic de l’orde benedictí a la comarca d’Osona, situat a les Masies de Roda, conserva encara l’estructura original del segle XI, cosa que fa molt fàcil d’entendre com era la vida dels monjos que l’habitaren.

El web que us presentem amb el títol de Casserres, un viatge en el temps té una vocació bàsicament docent i està destinat a l’etapa primària i a la secundària, i fins i tot a batxillerat artístic, no deixant de banda els cicles formatius destinats a l’art. Aporta quaderns didàctics adequats a cadascuna d’aquestes dues etapes educatives. El monestir i tot el seu entorn es converteix en l’eix vertebrador del projecte que és totalment transversal. Això vol dir que es pot fer història, geografia, matemàtiques, plàstica, medi natural, medi social, àrees TIC i TAC, llengua catalana, educació musical, educació física… tot realitzant les activitats proposades als quaderns.”

Us convidem a fer una ullada a la plana web descobreixcasserres.cat i gaudir d’un viatge virtual pel monestir i descobrir els seus recursos didàctics.

Si heu de programar sortides d’un dia o colònies per l’entorn d’Osona, visiteu el monestir de Sant Pere de Casserres. El seu llegat, us farà gaudir d’un espai proper concebut per l’aprenentatge transversal i el coneixement pràctic.

 

 

 Et perdràs l’oportunitat de conèixer l´Edat Mitjana en el seu propi escenari?

No ho dubtis!!!

Per més informació, dies de visita i horaris, cliqueu aquí

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Des de 7 i TRIA entenem la cuina com una eina pedagògica, incorporant-la, per tant, al nostre projecte pedagògic. Això ens permet treballar perquè els infants desenvolupin el sentit del gust i el bon menjar, experimentin amb textures, olors, colors i gustos diferents, puguin provar de tot i alimentar-se seguint una dieta meditarrània equilibrada i variada.

Objectius del servei de cuina

 • Proporcionar un menú adequat tant des del punt de vista nutricional com sensorial.
 • Seguir les pautes d'una alimentació sana i equilibrada, assegu rant la introducció d'hortalisses i fruites variades i de temporada.
 • Vetllar per la qualitat del producte, gestionant les compres a nivell sostenible i orientant-les cap a l'alimentació ecològica i natural, prioritzant productes gestionats pels col·lectius menys afavorits.
 • Assegurar unes pautes higienicosanitàries, mitjaçant l'elaboració d'uns manuals de plans preventius propis (APPCC) i creant-ne sistemes de valoració.

Desenvolupament del servei de cuina

El funcionament d'aquest servei ens permet donar resposta a totes les demandes dels infants, pares, mares i escola.


Els nostres equips de monitors i monitores són un dels eixos fonamentals de la tasca educativa del temps de migdia que proposem des de 7 i TRIA. Aquests equips humans, professionals i en contínua formació, ens permeten desenvolupar un projecte pedagògic de qualitat, dinàmic i adaptable a les necessitats de cada centre educatiu.

Objectius del servei de monitoratge

Els nostres equips de monitors i monitores treballen per:

 • Fomentar les actituds de respecte, tolerància i solidaritat.
 • Desvetllar, a través del joc, la creativitat i la imaginació de cada infant.
 • Valorar la participació en les activitats, divertint-se i aprenent al mateix temps.
 • Adquirir hàbits alimentaris saludables, hàbits d'higiene i socials.
 • Relacionar una alimentació equilibrada amb el benestar.
 • Valorar l'entorn i respectar-ne les condicions.

Desenvolupament del servei de monitoratge

Des del departament pedagògic de 7 i TRIA, juntament amb l’equip de monitors i monitores elaborem el Pla de treball, adaptant-lo al projecte educatiu de l’escola.

El pla de treball serà el document bàsic per estructurar el servei de menjador, ens permetrà fixar els objectius pedagògics, la distribució de grups i tasques i la seva temporalització, tenint present les característiques del centre, dels infants i dels recursos de què disposem.

El nostre dia a dia es duu a terme amb una atenció acurada de l’infant, incidint en la vessant nutricional i educativa.

Tots els equips són dirigits per un coordinador/a de centre que, juntament, amb el coordinador/a de zona estableixen un procés de treball on el funcionament s’avalua contínuament, això ens permet establir uns serveis dinàmics i oberts.
Monitora menjador
Monitors de menjador
Activitats pati menjador

Des de 7 i Tria, creiem que el menjador escolar ha d'apostar per un servei integral que englobi des de contractació, gestió i seguiment de l'equip de monitoratge, de l'equip de cuina i la gestió pròpia del servei.
La contractació pot ser:
L'acte de menjar i seure a taula en col·lectivitat forma part del procés educatiu dels infants. 7 i Tria es fa ressò dels canvis soferts en la nostra societat i proposa un temps de migdia on el nen/a sigui l’eix fonamental del servei, tot tenint en compte la col.laboració amb les families i amb la línea pedagógica del centre.

La nostra és una tasca conjunta, on tots participem per tal d’oferir al nen/a una nutrició equilibrada i un desenvolupament personal autònom.Des de 7 i Tria, apostem per un projecte pedagògic emmarcat dins de tres àrees d'intervenció educativa :

 • Àrea de nutrició i dietètica: alimentació
 • Àrea de socialització: hàbits, normes i valors
 • Àrea de lleure i oci: jocs i activitats
a

menjador_3

7 i TRIA elabora una revista trimestral que lliure a les famílies. En aquesta hi poden trobar respostes sobre pedagogia, dietètica i salut, a més de tenir per mesos els menús de tot el trimestre i les propostes pels sopars.

   

Revista

curs 2016-2017

Descarrega-la

   

 

Des del departament de formació de 7 i TRIA volem remarcar la importància de comptar amb una bona formació dins l’entorn laboral , amb això no descobrim res de nou , però volem fer evident la nostra preocupació per millorar la qualitat formativa que oferim als nostres treballadors/es.

El Pla formatiu de 7 i TRIA inclou una proposta de formació àmplia, variada i actualitzada, ajustant-se a les diverses necessitats dels diferents col·lectius professionals que formen part de l'empresa. D'aquesta manera podem oferir formació que s'adapti al lloc de treball que ocupa cada treballador/a.

Amb aquest pla formatiu volem aconseguir que els treballadors de 7 i TRIA adquireixin coneixements, tècniques, instruments i metodologies que permetin reflexionar sobre una mirada integrada entre tots els membres que formen part d’aquest procés educatiu. En aquest sentit, l’objecte de la formació és oferir una aprenentatge continuat, polivalent, flexible i de qualitat vinculat a la creativitat, l’emprenedoria, la innovació i la capacitat de donar resposta a una tasca cada vegada més qualificada.

La nostra proposta formativa es planifica i dissenya sota criteris de qualitat i s’apropa al context educatiu actual, canvi continu i apropament de la formació a la persona en el lloc de treball.

Aquest curs 2014/15, aprofitant l’ampli ventall de possibilitats que ens donen les xarxes socials i, amb l’objectiu d’agilitzar la difusió dels cursos que oferim als nostres treballadors/es trobareu la informació actualitzada als canals 2.0 de 7 i TRIA:

http://blog.7itria.cat/category/formacio-2/

https://www.facebook.com/7itria

A partir d’ara, us animem a seguir-nos a través de les xarxes socials per potenciar la formació continuada i donar-vos l’oportunitat de millorar i perfeccionar en el vostre dia a dia.


C/ Carretera de Barcelona, 83
08740 Sant Andreu de la Barca
Baix Llobregat

Tel. 93 682 10 43
Correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Empresa certificada per a les activitats de:

 • Disseny i desenvolupament de projectes educatius i d’alimentació
 • Gestió i prestació de serveis de cuina i càtering
Scroll to top
Fem servir cookies per millorar la nostra plana WEB i la vostra experiència fent-la servir. Al navegar per ella, comprenem que accepteu l'ús que fem de les cookies. Més informació.