Menjador

Menjar i seure a taula forma part del procés educatiu dels infants.

Proposem un temps de migdia on el nen/a és l'eix fonamental, tenint en compte i col•laborant amb les famílies i amb la línia pedagògica del centre. Una tasca conjunta per tal d'afavorir una nutrició equilibrada i un desenvolupament personal autònom.

El projecte pedagògic s'enmarca dins de tres àrees d'intervenció educativa:

  • Socialització: hàbits, normes i valors
  • Lleure i oci: jocs i activitats
  • Nutrició i dietètica: alimentació

Des de 7 i TRIA creiem que el menjador escolar ha d'apostar per un servei integral que englobi la contractació, gestió i seguiment de l'equip de monitoratge i de cuina i la gestió pròpia del servei.

Oferim les següents modalitats de contractació de servei de menjador:

Des de 7 i TRIA us oferim la gestió integral del Menjador Escolar, un projecte pedagògic i de cuina comú, que facilita una línia d'actuació conjunta i innovadora. L'experiència adquirida en la gestió de menjadors escolars ens demostra que un únic interlocutor davant dels centres és la forma més àgil i efectiva de dur a terme el nostre servei.

Llegeix més: Servei de Gestió Integral de Menjador

Els nostres equips de monitors i monitores són un dels eixos fonamentals de la tasca educativa del temps de migdia que proposem des de 7 i TRIA. Aquests equips humans, professionals i en contínua formació, ens permeten desenvolupar un projecte pedagògic de qualitat, dinàmic i adaptable a les necessitats de cada centre educatiu.

Llegeix més: Servei de Monitoratge

Des de 7 i TRIA entenem la cuina com una eina pedagògica, incorporant-la, per tant, al nostre projecte pedagògic. Això ens permet treballar perquè els infants desenvolupin el sentit del gust i el bon menjar, experimentin amb textures, olors, colors i gustos diferents, puguin provar de tot i alimentar-se seguint una dieta mediterrània equilibrada i variada.

Llegeix més: Servei de Cuina

Des de 7 i TRIA, amb el nom de "Tasta'm i bon profit" us oferim el projecte de servei de càtering de línia freda, dirigit a aquelles escoles que no poden cuinar a les seves instal·lacions, però que volen un servei òptim al menjador escolar, oferint una alimentació de qualitat, saludable i nutritiva. El menjar és preparat de les nostres pròpies instal·lacions de cuina.

Llegeix més: Servei de Línia Freda

C/ Carretera de Barcelona, 83
08740 Sant Andreu de la Barca
Baix Llobregat

Tel. 93 682 10 43
Correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Empresa certificada per a les activitats de:

  • Disseny i desenvolupament de projectes educatius i d’alimentació
  • Gestió i prestació de serveis de cuina i càtering
Scroll to top
Fem servir cookies per millorar la nostra plana WEB i la vostra experiència fent-la servir. Al navegar per ella, comprenem que accepteu l'ús que fem de les cookies. Més informació.