Gestió d'Alimentació

cuinaLa gestió de l'alimentació....

Desenvolupem projectes de cuines noves, de reformes i d’actualització de cuines existents en col·laboració amb estudis tècnics. Oferim també la possibilitat de fer inversions econòmiques per dur a terme projectes de cuines noves, reformes, ampliacions o actualitzacions.

Llegeix més: Plànols i projectes de cuina
Ens fem càrrec de la reparació i manteniment de la maquinària professional que s'utilitza en els processos culinaris que es desenvolupen en els centres que gestionem, així com de la reposició de l'utillatge i material de parament de taula.

Elaborem el projecte de cuina per atendre l'alimentació en el temps de migdia escolar tenint en compte la diversitat dels usuaris que ens podem trobar, un projecte que forma part del servei integral de menjador.

Llegeix més: Projecte de cuina

Una dieta equilibrada és una de les principals garanties de salut per als infants. Per això elaborem i consensuem els menús entre el nostre personal qualificat: dietistes, experts en nutrició infantil, caps de cuina i educadors de menjador i ens ajustem al col·lectiu concret al qual va adreçat.

Llegeix més: Menús diaris
La proposta de sopars que oferim a les famílies en la revista trimestral, és la resposta més apropiada per l'equilibri nutricional de l'infant com a complement del dinar, estan pensats per facilitar la feina a les famílies donant alternatives per sopar.



Els coordinadors/es de cuina fan visites un cop per setmana als centres per portar a terme la planificació, normativa prevista i la supervisió del pla de prerequisits d'APPCC a cada centre. Una de les funcions més importants és la transmissió d'informació i l'assessorament a tot el personal que tingui al seu càrrec i l'establiment d'un pla de funcionament on quedin reflectides les diferents funcions dels equips de cuina.

Oferim als nostres equips de cuina, el Quadern del Cuiner, on a part del menú base, troben les derivacions de menús, per atendre les necessitats específiques de cada infant, com ara menú hipocalòric, menú per a celíacs, per a intolerants a la lactosa o a l'ou, menú amb limitacions alimentàries per creences religioses, així com el menú per a vegetarians.


Descarrega els menús i les derivacions de menús per a Escoles i per a Instituts




Optem per una alimentació equilibrada a partir d'una dieta variada i sana per tenir les màximes garanties de salut per als infants. Una dieta sana, variada, amb productes frescos de temporada i matèria primera ecolica.

Llegeix més: Cuina sana, variada i ecològica
Garantim que els productes utilitzats en l'elaboració dels menús són d'alta qualitat, gràcies a una bona selecció de proveïdors que acrediten seguir les línies pautades per l'empresa. Aquestes línies defineixen unes pautes d'actuació, entre les que destaquem el subministrament d'un producte d'alta qualitat, compromís i xarxa de distribució que arribi a tots els nostres centres, garanties sanitàries dels productes i la voluntat de l'empresa subministradora de col·laborar amb nosaltres i amb el nostre servei. També valorem el compromís d'acords de subministrament amb empreses i entitats la finalitat de qual és la integració sociolaboral de persones amb discapacitats.
Rebost menjador escolar 7 i TRIA



Anàlisi de perills i punts de control crític (APPCC) és un sistema, obligatori,  de gestió de perills en el camp de la seguretat alimentaria. Té fonaments científics i és sistemàtic en el seu desenvolupament. Identifica, avalua i controla els perills significatius per a la innocuïtat dels aliments. Des de 7 i TRIA creem, amb el suport d'una empresa especialitzada, els plans APPCC personalitzats per a cada centre.




C/ Carrer del Riu Anoia, 42-54
08820 El Prat de Llobregat
  Tel. 93 682 10 43
Correu electrònic: 

Empresa certificada per a les activitats de:

  • Disseny i desenvolupament de projectes educatius i d’alimentació
  • Gestió i prestació de serveis de cuina i càtering
Scroll to top