Desenvolupem projectes de cuines noves, de reformes i d’actualització de cuines existents en col·laboració amb estudis tècnics. Oferim també la possibilitat de fer inversions econòmiques per dur a terme projectes de cuines noves, reformes, ampliacions o actualitzacions.
Gestió d'Alimentació
Gestió d'Alimentació

Elaborem el projecte de cuina per atendre l'alimentació en el temps de migdia escolar tenint en compte la diversitat dels usuaris que ens podem trobar, un projecte que forma part del servei integral de menjador.
Una dieta equilibrada és una de les principals garanties de salut per als infants. Per això elaborem i consensuem els menús entre el nostre personal qualificat: dietistes, experts en nutrició infantil, caps de cuina i educadors de menjador i ens ajustem al col·lectiu concret al qual va adreçat.
Oferim als nostres equips de cuina, el Quadern del Cuiner, on a part del menú base, troben les derivacions de menús, per atendre les necessitats específiques de cada infant, com ara menú hipocalòric, menú per a celíacs, per a intolerants a la lactosa o a l'ou, menú amb limitacions alimentàries per creences religioses, així com el menú per a vegetarians.
Descarrega els menús i les derivacions de menús per a Escoles i per a Instituts
Optem per una alimentació equilibrada a partir d'una dieta variada i sana per tenir les màximes garanties de salut per als infants. Una dieta sana, variada, amb productes frescos de temporada i matèria primera ecolica.
![]() |
Anàlisi de perills i punts de control crític (APPCC) és un sistema, obligatori, de gestió de perills en el camp de la seguretat alimentaria. Té fonaments científics i és sistemàtic en el seu desenvolupament. Identifica, avalua i controla els perills significatius per a la innocuïtat dels aliments. Des de 7 i TRIA creem, amb el suport d'una empresa especialitzada, els plans APPCC personalitzats per a cada centre.
Inscripcions
Pagar sempre fa mal
Portal Treballadors
Pagar sempre fa mal