dose ivermectina injetavel cães can we use ivermectin ivermectin tablets for humans dosage how to use ivermectin on guinea pigs securom failed to initialize fifa manager 13 ivermectin for parasites in humans

7 i TRIA és una empresa educativa que inicia la seva activitat l’any 1990, quan un equip de profes­sionals del sector del lleure va decidir engegar un projecte amb la intenció de donar un nou impuls a l’educació en el lleure infantil i juvenil

 

La nostra experiència i capacitat de treball ens han permès oferir un ampli ventall de serveis adreçats a tota la comunitat educativa, d’una manera com­promesa i eficient. Ens hem adaptat constantment tant a les noves necessitats i demandes de la societat com a les dels centres educatius, modu­lant i ampliant els projectes que s’ofereixen, sense allunyar-nos, però, de l’objectiu inicial: intervenir educativament en el temps de lleure dels infants i joves.

  

Actualment l’equip de 7 i TRIA està format per més de 1.600 persones, entre personal d’oficina, moni­tors i monitores, responsables pedagògics i perso­nal de cuina i de càtering. És un equip de profes­sionals implicats també en el projecte d’empresa.

 

Escoles, administracions i associacions de mares i pares de tot el territori català confien en nosaltres per a la gestió de més de 250 projectes educatius i serveis diversos. Ens adaptem a les necessitats i circumstàncies de cada centre. I perquè cada escola és única volem oferir una resposta única, específica i adequada a cada centre educatiu.

 

Després d’anys d’experiència i de treballar plegats amb els diferents agents educatius, extraiem set trets característics que conformen la base de la nostra intervenció educativa:

 

 

 

 

Aquest projecte no seria viable sense un equip de professionals, infants, famílies, mestres i comunitat educativa que s’identifiquen amb el projecte i en for­men part activa. Difonen el model i el milloren dia rere dia.

 

       

 

 

 

  

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

C/ Carretera de Barcelona, 83
08740 Sant Andreu de la Barca
Baix Llobregat

Tel. 93 682 10 43
Correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Empresa certificada per a les activitats de:

  • Disseny i desenvolupament de projectes educatius i d’alimentació
  • Gestió i prestació de serveis de cuina i càtering
Scroll to top