how long does ivermectin take to work guinea pigs where to buy ivermectin in the uk ivermectina vitamedic preço farmácia popular does ivermectin treat coronavirus ivermectin 12mg tablet composition ivermectin price para que sirve el ivexterm 6 mg

Des de 7 i TRIA entenem la cuina com una eina pedagògica, incorporant-la, per tant, al nostre projecte pedagògic. Això ens permet treballar perquè els infants desenvolupin el sentit del gust i el bon menjar, experimentin amb textures, olors, colors i gustos diferents, puguin provar de tot i alimentar-se seguint una dieta mediterrània equilibrada i variada.

Objectius del servei de cuina

  • Proporcionar un menú adequat tant des del punt de vista nutricional com sensorial.
  • Seguir les pautes d'una alimentació sana i equilibrada, assegurant la introducció d'hortalisses i fruites variades i de temporada.
  • Vetllar per la qualitat del producte, gestionant les compres a nivell sostenible i orientant-les cap a l'alimentació ecològica i natural, prioritzant productes gestionats pels col·lectius menys afavorits.
  • Assegurar unes pautes higienicosanitàries, mitjançant l'elaboració d'uns manuals de plans preventius propis (APPCC) i creant-ne sistemes de valoració.

Desenvolupament del servei de cuina

El funcionament d'aquest servei ens permet donar resposta a totes les demandes dels infants, pares, mares i escola.


C/ Carretera de Barcelona, 83
08740 Sant Andreu de la Barca
Baix Llobregat

Tel. 93 682 10 43
Correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Empresa certificada per a les activitats de:

  • Disseny i desenvolupament de projectes educatius i d’alimentació
  • Gestió i prestació de serveis de cuina i càtering
Scroll to top