para que sirve el ivermectina de 6mg kilox ivermectina 5 ml dosis para que sirve las pastillas ivermectina 6 mg how to use ivermectin for humans purchase oral ivermectin for humans does ivermectin kill scabies eggs does ivermectin kill mites on humans ivermectin 6mg price in kenya

Formacio

Oferim formació integral i contínua a tots els nostres treballadors amb l'objectiu de dotar-los de recursos, habilitats i competències. Agrupem aquesta formació en quatre eixos principals:

  • Manipulació d'aliments.
  • Riscos laborals.
  • Titulacions.
  • Monogràfics


El dret de formació, regulat a l’article 19 de la Llei de Prevenció, estableix que l’empresari ha de garantir la formació en matèria preventiva a tots els treballadors/ es. Realitzem aquesta formació preventiva des del mateix moment d’incorporació del treballador/a a l’empresa, centrant-nos en el lloc de treball o funció de cada treballador/a i adaptant-nos a l’avaluació del riscos.

Llegeix més: Prevenció de Riscos Laborals


Oferim una formació a mida, en format de monogràfics, per donar resposta a aquelles necessitats formatives que es detectin. La llista de monogràfics s'actualitza de forma permanent en funció de les necessitats.

Llegeix més: Monogràfics

Oferim formació continuada gratuïta per als monitors/ es i coordinadors/ es , en les titulacions oficials homologades per la Secretaria General de Joventut de la Generalitat de Catalunya com a monitors /es i Directors/es d'activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil.

Formació Monitors i directors lleureDonem formació a tots els nostres treballadors/es, en referència a la seguretat alimentària, higiene personal i d'altres pràctiques higièniques per la manipulació d'aliments. Aquesta formació és obligatòria per a tots els treballadors/es que fan una manipulació de l'aliment, des d'equips de cuina a equips de monitors /es. La formació s'adapta a les necessitats de cada grup de treball.
Formació Manipuladors d'aliments


C/ Carretera de Barcelona, 83
08740 Sant Andreu de la Barca
Baix Llobregat

Tel. 93 682 10 43
Correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Empresa certificada per a les activitats de:

  • Disseny i desenvolupament de projectes educatius i d’alimentació
  • Gestió i prestació de serveis de cuina i càtering
Scroll to top