Durada: 10 hores. Formadora: ESCOLA EFA

T’agradaria aprofundir en els aspectes bàsics de la nutrició i alimentació saludable d’un menjador escolar?

Si vols conèixer amb més profunditat quins són els elements rellevants per a millorar la qualitat i sostenibilitat en relació al procés alimentari del menjador, aquesta és la teva formació.  A més, el curs consta de consells pràctics per dur a terme la teva tasca d’acompanyament en els àpats dels infants.

 Objectius

  • Identificar els aspectes claus de les mesures de millora de la qualitat i la sostenibilitat de l’alimentació.
  • Conèixer aspectes bàsics de la nutrició i l’alimentació saludable vinculats al menjador escolar

 Continguts

  1. Introducció:
  • Grups d'aliments i Alimentació saludable
  • Guia petits canvis
  1. Menús escolars:
  • Freqüències dels diferents grups d'aliments.
  • Increment del llegum i les hortalisses ens els menús.
  • Dieta mediterrània, productes de temporada i proximitat.
  • Exemples de menús i combinacions.
  1. Proteïna vegetal, iogurt sense sucre, menús vegetarians
  2. Consells pràctics per acompanyar els àpats dels infants

C/ Carrer del Riu Anoia, 42-54
08820 El Prat de Llobregat
  Tel. 93 682 10 43
Correu electrònic: 

Empresa certificada per a les activitats de:

  • Disseny i desenvolupament de projectes educatius i d’alimentació
  • Gestió i prestació de serveis de cuina i càtering
Scroll to top