Ens formem
Durada: 10 hores. Formadora: ESCOLA EFA
T’agradaria aprofundir en els aspectes bàsics de la nutrició i alimentació saludable d’un menjador escolar?
Si vols conèixer amb més profunditat quins són els elements rellevants per a millorar la qualitat i sostenibilitat en relació al procés alimentari del menjador, aquesta és la teva formació. A més, el curs consta de consells pràctics per dur a terme la teva tasca d’acompanyament en els àpats dels infants.
Objectius
- Identificar els aspectes claus de les mesures de millora de la qualitat i la sostenibilitat de l’alimentació.
- Conèixer aspectes bàsics de la nutrició i l’alimentació saludable vinculats al menjador escolar
Continguts
- Introducció:
- Grups d'aliments i Alimentació saludable
- Guia petits canvis
- Menús escolars:
- Freqüències dels diferents grups d'aliments.
- Increment del llegum i les hortalisses ens els menús.
- Dieta mediterrània, productes de temporada i proximitat.
- Exemples de menús i combinacions.
- Proteïna vegetal, iogurt sense sucre, menús vegetarians
- Consells pràctics per acompanyar els àpats dels infants
Inscripcions
Pagar sempre fa mal
Portal Treballadors
Pagar sempre fa mal